Свіжа добірка українських сайтів

Michlgab

New Member
Ті, хто в темі, побачив на новий ресурс — список нових українських інтернет-проєктів. Основу складають медіа, але є й інші тематики: можна знайти стрічки новин, як-от «Pravdatut» та «Gelios», науково-популярний сайт «Вісник НАНУ», а також кілька сайтів із корисними порадами («Izum», «Ідеї для нас»). Тематика різна — від технологій і фінансів до освіти, здоров'я та життєвих лайфхаків.

З першого погляду — мінімалістичний каталог, однак задум добрий. Має сенс додати до списку спостереження.

Ось саме посилання:
Please, Log in or Register to view URLs content!

39678726-67d02e6d0e2f1.jpg

Обратные ссылки. Помощь продвижении: увеличение ссылочной массы, сайты в ТОП, трафик на сайт

Я публикую исключительно на проверенных площадках, не использую рассылку в контактные формы, ведь владельцы ресурсов могут пожаловаться.
При работе с анкорами я беру только площадки, поддерживающие анкорные ссылки, а не так как некоторые ставят, анкор в виде открытого HTML, и это очень плохо, поисковики видят это, и ставят сайт под фильтр.
Грамотно сделанные ссылки заставляют поисковые системы чаще заходить на продвигаемую страницу, а те в свою очередь дают зелёный свет индексаторам, повышая вероятность попадания в индекс.

abc8696

@all777=

Users who are viewing this thread